Zoek rond je postcode

Huisartsenpraktijk Hilversum Oost

Huisartsenpraktijk Hilversum Oost

8 / 10.0
(2 stemmen)
Jan van der Heydenstraat 309
1223BN Hilversum
Nederland

Toon telefoonnummer, website en email adres...
Telefoon: (+31) 0357633388
Fax: (+31) 0357633387
Website:
E-mail adres: Stuur een berichtinfo@huisartsenpraktijkhilversumoost.nl
52.2227485.193468
2 4 8
Gemiddelde waardering uit 2 stemmen

Bedrijfsomschrijving

Vanaf 1 maart 2015 is Huisartsenprakijk Hilversum Oost geopend.

Bent u op zoek naar een Huisarts in Hilversum Oost, schrijft u zich online in of kom even langs om u in te schrijven.

Telefonisch zijn wij te bereiken op telefoonnummer 035-7633388
Wij zijn van 08:00 tot 17:00 open.

De eerste 3 maanden zijn wij samen met de tandartsen gehuisvest in het Centrum voor Tandheelkunde Hilvsersum. Na deze periode zullen de tandartsen een nieuw pand betrekken en hebben wij de hele ruimte tot onze beschikking.

Vanaf medio 2016 verhuist Huisartsenpraktijk Hilversum Oost naar Medisch Centrum Liebergen, het gezondheidscentrum dat gebouwd wordt op de kruising van de Anthony Fokkerweg met de Minckelerstraat. Daar vestigen wij ons samen met Huisartsenpraktijk Van de Beek & Bont en huisarts P.A. Pelgrim, Apotheek Dam en Fysiotherapie Brouwer. Er is tevens ruimte voor andere zorgverlenende instanties. Dit om u optimaal van dienst te kunnen zijn met alle zorg onder één dak.


Zorgaanbod Huisartsenpraktijk Hilversum Oost:

Naast de gebruikelijke spreekuurtijd, telefoontjes en visites biedt Huisartenpraktijk Hilversum Oost een uitgebreid aanbod aan overige medische handelingen.

Chirurgische verrichtingen
Wij hebben veel ervaring met het doen van chirurgische verrichtingen en kunnen deze in de praktijk uitvoeren. U krijgt eerst een intakegesprek van 10 minuten, waarin de huisarts bekijkt om wat voor afwijking het gaat. Hij beoordeelt dan of de verrichting mogelijk is en hoeveel tijd deze in beslag zal nemen. Daarna wordt er een afspraak voor de verrichting zelf gepland. Deze worden in de huisartsenpraktijk uitgevoerd onder plaatselijke verdoving en nemen meestal niet meer dan 30 minuten in beslag. Verrichtingen die worden gedaan:

Behandeling van een ingegroeide teennagel
Verwijderen van moedervlekken
Verwijderen van talgkliercystes
Verwokderem van vetbulten
Verwijderen/bevriezen van wratten
Verwijderen/bevriezen van huiduitstulpingen
Inknippen van een te kort tongriempje
Ontstekingsremmende injecties
Ontstekingsremmende injecties kunnen snel en effectief werken bij bijvoorbeeld een slijmbeursontsteking in de heup of de schouder, maar ook bij slijtage klachten van sommige gewrichten. Wij hebben hier veel ervaring mee. Tijdens een consult beoordelen we eerst of een injectie zinvol kan zijn. Daarna worden ontstekingsremmende medicijnen besteld en wordt er een afspraak gemaakt voor het geven van de injectie.
Spiraaltje plaatsen/verwijderen
Een spiraaltje is een voorbehoedsmiddel dat in de baarmoeder wordt geplaatst en op die manier gedurende vijf jaar een zwangerschap voorkomt. U kunt dit in onze praktijk laten plaatsen. Eerst krijgt u een intakegesprek van 10 minuten, waarin de huisarts met u de procedure bespreekt en zo nodig kweken afneemt. Daarna wordt er een afspraak van 20 minuten ingepland voor het plaatsen van de spiraaltje. Het laten verwijderen van een spiraaltje gaat meestal sneller. U kunt hier een normale 10-minuten-afspraak voor maken. Meer informatie over het spiraaltje: www.thuisarts.nl/spiraaltje.

Implantatiestaafje plaatsen/verwijderen
Het implantatiestaafje is een voorbehoedsmiddel dat drie jaar kan blijven zitten. Het is 4cm lang en 2mm dik en wordt onder de huid van de bovenarm ingebracht, waar het een hormoon afgeeft en zo een zwangerschap voorkomt. Het implantatiestaafje kan in onze praktijk worden geplaatst onder plaatselijke verdoving. U krijgt eerst een intakegesprek van 10 minuten waarin de procedure wordt besproken en het implantatiestaafje wordt besteld. Daarna wordt er een afspraak van 20 minuten gepland voor het plaatsen van het staafje. Het verwijderen van het staafje gebeurt eveneens onder plaatselijke verdoving en neemt 20 minuten in beslag. Meer informatie over het implantatiestaafje: www.thuisarts.nl/implantatiestaafje.

Diabetes Mellitus
Bij ons is de diabeteszorg goed geregeld via de zorggroep Dit houdt in dat u in onze praktijk om de drie maanden wordt gecontroleerd door onze praktijkondersteuner (POH) en een keer per jaar door de huisarts. Ook coördineren wij alle andere zorg die nodig is bij diabetes, zoals oog-, voet- en bloedcontroles. Dit alles zorgt voor goed georganiseerde en kwalitatief hoogwaardige zorg. Zie voor meer informatie de site van onze zorggroep: Informatie over de ziekte zelf: www.thuisarts.nl/diabetes-mellitus.

Hart- en vaatziekten
Wij hebben een zorgprogramma voor mensen met hart- en vaatziekten. Dit houdt in dat u periodiek op de praktijk wordt gecontroleerd door de praktijkondersteuner (POH) en de huisarts. Hierbij worden klachten besproken die kenmerkend voor hart- en vaatziekten zijn en eventuele vragen beantwoord. Verder worden uw bloeddruk, gewicht en bloedwaardes gecontroleerd en wordt uw medicijngebruik bekeken. Het doel hiervan is om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw hart- en vaatziekte en de kans op een recidief zo laag mogelijk te maken.

Stoppen met roken
Stoppen met roken is moeilijk. Daarom is het belangrijk dat u dit goed voorbereidt. Kies een gunstig tijdstip, wanneer u niet te veel aan uw hoofd heeft en er voldoende afleiding is. Lukt het u niet om te stoppen met roken? Of wilt u graag begeleiding bij het stoppen met roken? Maak dan een afspraak op ons spreekuur. Samen met onze praktijkondersteuner (POH) kunnen wij u bij het stoppen ondersteunen, eventueel met behulp van medicatie of nicotinevervangers. www.thuisarts.nl/stoppen-met-roken.

SOA consult
U kunt een soa hebben zonder dat u er iets van merkt. Een soa kan ook klachten geven, bijvoorbeeld: geelgroene afscheiding, branderig plassen, wratten, blaasjes, zweertjes of gele huid en geel oogwit. Denkt u dat u een soa hebt? Of wilt u zich gewoon ter controle laten testen? Maak dan een afspraak op ons spreekuur. Dan kunnen wij samen met u bekijken welke tests nuttig zijn om te doen. De meeste soa’s zijn goed te behandelen als u er op tijd bij bent. Twijfelt u of heeft u gewoon een vraag over soa’s dan kunt u ook een e-Consult aanvragen via Patiënten Portaal. Meer informatie over soa’s: www.thuisarts.nl/soa.

Gezondheidscheck & leefstijladvies
Het is goed om zo nu en dan eens bewust stil te staan bij uw gezondheid. De vraag is of u hiervoor altijd naar uw dokter moet. Om u daarbij te helpen hebben wij hieronder een aantal situaties omschreven waarin het zinvol kan zijn een afspraak te maken voor ons spreekuur ter controle:

U heeft een verhoogd risico op hart- en vaatziekten, nierschade of suikerziekte. Dit kunt u zelf testen op testuwrisico.nl
In uw familie komen erfelijke ziekten voor, bijvoorbeeld erfelijke tumoren of suikerziekte
U heeft het gevoel dat u ongezond leeft (test dit op testuwleefstijl.nl) en u wilt actief u leefstijl gaan verbeteren
U wilt stoppen met roken
In deze gevallen is het verstandig een afspraak te maken voor ons spreekuur zodat wij u kunnen helpen uw gezondheid te verbeteren.

Rijbewijskeuringen
WIj bieden onafhankelijke rijbewijskeuringen aan. Bent u geen patient van ons dan kunnen wij u onafhankelijk keuren ter verlenging van uw rijbewijs. Alle patienten die bij ons ingeschreven staan kunnen wij doorsturen naar een onafhankelijke collega.

e-Consult
Heeft u een vraag waarvan u denkt dat die gemakkelijk via e-mail te beantwoorden is? Twijfelt u of een bezoek aan de huisarts wel nodig is? Via Patiënten Portaal kunt u een e-Consult aanvragen. Wij proberen deze altijd binnen een werkdag te beantwoorden.

e-Recept
Via de website kunt u bij ons online een herhaalrecept aanvragen. Een herhaalrecept geldt voor medicatie die u op chronische basis gebruikt. Verder gaat het erom dat wij weten dat u bekend bent met het gebruik hiervan om verkeerd gebruik van medicijnen te voorkomen.

Kenmerken

Aanvragen huisbezoek:
08:00 - 17:00
Huisartsen:
Mw. A.C.T. Oudhof - Smulders
Dhr. D.C. Pot
Kenmerken:
Adviesgesprek
Afspraak
Artsennet
Assistentie
Behandelingen
Bevolkingsonderzoek
Bloeddrukmeting
Cholesterol
Controle
Dokter
Doktersassistente
Geneesmiddelenbulletin
Gezondheidsinformatie
Griepprik
Herhaalreceptenmodule
Herhalingsrecepten
Huisartsencoöperatie
Huisartsenpraktijk
Inentingen
Intakeformulier
Medicijneninformatie
Onderzoek
Ouderenzorg
Praktijklijn
Preventie
Recepten
Service
Spoedlijn
Spreekuurtelefonisch
Uitstrijkje
Rijbewijskeuringen
Kleine Chirurgie
Spreekuur:
08:00 - 11:00 & 14:30 - 16:00
Telefonisch spreekuur:
11:00 - 13:00

Plaats een review

In de buurt gevonden

Huisartsenpraktijk Van de Beek & Bont(7.6/10.0)0.6km
Hilversum - Kamerlingh Onnesweg 145a
Huisartsenpraktijk Van de Beek en Bont is een nieuwe huisartsenpraktijk in Hilversum Noordoost. Er werken twee huisartsen die kwaliteit en service hoog in het vaandel hebben. Kijk op www.huisartsenvandebeekenbont.nl voor meer informatie....meer...
Huisartsen: J. Bont, E. van de Beek
Kenmerken: Afspraak, Bevolkingsonderzoek, Doktersassistente, Griepprik, Praktijklijn, ...
 
 
Huisartspraktijk Coebergh(7.6/10.0)0.8km
Hilversum - Sophialaan 32
 
 
Speelman huisarts(8.0/10.0)1km
Hilversum - Van der Sande Bakhuyzenstraat 132
Kenmerken: Afspraak, Centrum, Dokter, Doktersdienst, Gezondheidscentrum
 
 
Huisarts Rompelman(7.8/10.0)1.5km
Hilversum - Baerbergen 13
 
 
Praktijk W.A. Heckman(7.4/10.0)1.8km
Hilversum - Spieghellaan 3
Kenmerken: Herhaalreceptenmodule, Service
 
 
Huisartspraktijk Blom(7.8/10.0)2km
Hilversum - Meidoornstraat 2
 
 
Huisartsenpraktijk A. Spreij(8.2/10.0)2.6km
Hilversum - Diependaalselaan 329-a
 
 
H. Schipper, Huisartsenpraktijk Kerkelanden(7.6/10.0)2.9km
Hilversum - Hermelijnlaan 1
 
 

Plaatsen in de buurt

'S-Graveland - Baarn - Bilthoven - Blaricum - Bussum - Den Dolder - Huizen - Laren Nh - Naarden - Soest
Huisarts Gids is onderdeel van Xind Media - Privacy verklaring - FAQ - Aanmelden voor huisartsen - Contact